Wie ik ben

“Jij leeft met heel je hebben en houden” kreeg ik laatst te horen. En eigenlijk klopt dat wel. En wat vond ik dat soms ook lastig in mijn leven. Ik was verlegen en tegelijkertijd knalde de levenslust overal doorheen!

Ik ben Myra Wortman. Van oorsprong maatschappelijk werker, gefascineerd door de taal van het lichaam en de stem van de ziel. Ik heb inmiddels 20 jaar een relatie en ben moeder van 2 kinderen. Ik ben coach, zoeker, zangeres, enthousiast, vol levenslust en ook verlegen en bescheiden. Ik hou van zingen en ik geniet ervan om anderen de gelegenheid te bieden hun stem te laten horen. En te ervaren hoe bevrijdend dat is.

Ik heb zelf echt opnieuw moeten leren luisteren naar mijn eigen wijsheid. Die subtiele stem in mij die zachtjes fluistert en mij de weg wijst. Vandaaruit te leven en te werken, vraagt om moed en overgave. Telkens weer. Inmiddels weet ik dat ik juist dan ervaar hoe fijn het is om echt contact te hebben, hoe fijn het is mijn volle kracht te leven, hoe fijn het is te doen wat heel dicht bij mij ligt.

Het wezen van iemand zien, dwars door alle beschermlagen heen, dat is mijn kracht. Het besef dat er achter al die lagen weerstand altijd een mens verborgen zit, een levende ziel die gehoord en gezien wil worden. Dat raakt me. Het is mijn drijfveer om dit werk te doen.